Despre noi

Fondată în 1990, SUMARO este o companie cu capital privat care are ca obiect principal de activitate comercializarea, modernizarea și întreținerea de mașini-unelte destinate prelucrării metalului. În prezent, SUMARO este distribuitor în România al produselor din gama Fermat, lider în Europa centrală în producția de mașini-unelte și echipamente de proces.

Dezvoltarea continuă și constantă a SUMARO este garanția clienților noștri că experienţa acumulată în timp pe piaţa maşinilor și utilajelor destinate prelucrării metalului este folosită în avantajul lor. Specialiștii nostri, prin experiența și atitudine, consiliază și oferă soluții optime pentru fiecare nevoie a beneficiarului, potential sau actual. Lucrările executate de SUMARO beneficiază de o garanție de doi ani. Service-ul post-garanție este asigurat prin servicii de întreținere, reparații și piese de schimb.

Produsele prezentate pe pagina de internet www.sumaro.ro pot fi vazute și testate în showroom-ul nostru situat în parcul industrial FAUR - București. Aici beneficiați de suport tehnic și comercial în vederea obținerii setului complet de informații solicitate. Atitudinea flexibilă privind livrarea și punerea în funcțiune a produselor achiziționate este unul dintre punctele noastre forte în vederea consolidării unei colaborări pe termen lung.